Rechtswinkel Goeree-Overflakkee
Locaties in Middelharnis, Oude-Tonge & Numansdorp

Contact

Inloopspreekuren

U kunt uw juridische vragen kosteloos en zonder afspraak voorleggen aan de medewerkers van de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee tijdens de inloopspreekuren. De spreekuren worden minstens één keer per maand gehouden op drie verschillende plaatsen. Voor het complete rooster gaat u naar het tabblad "spreekuren". 

Postadres
Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee
Bernhardstraat 27
3255 BB Oude-Tonge

Telefoonnummer
U kunt de rechtswinkel alleen bellen voor algemene informatie. Telefonisch worden geen inhoudelijke adviezen gegeven! Hiervoor sturen wij u door naar de inloopspreekuren. Het telefoonnummer is 06 16 48 57 20. Indien niet bereikbaar kunt u een voicemail-bericht achterlaten, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. 

Voor algemene vragen zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp. Stuur hiervoor uw vraag naar 06 16 48 57 20. Deze vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden.

E-mailadres
Uiteraard kunt u ons ook bereiken via de mail, namelijk via info@rechtswinkelgo.nl. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Via de mail worden geen adviezen gegeven. Hiervoor verwijzen wij u naar een van onze inloopspreekuren.

Social media
U kunt de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee ook vinden op diverse social media, namelijk LinkedIn, Facebook en Instagram.

Privacyverklaring
De Rechtswinkel Goeree-Overflakkee hecht veel waarde aan de privacy van haar cliënten en bezoekers van haar website. Om deze reden gaat de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee met veel zorg om met uw persoonsgegevens. In de privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt door de Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee. Klik hier om de privacyverklaring te downloaden.

Contactformulier