Rechtswinkel Goeree-Overflakkee
Locaties in Middelharnis, Oude-Tonge & Numansdorp

Welkom bij Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Zonder het te beseffen, verrichten we elke dag juridische handelingen. Wie bij de bakker een halfje bruin koopt, gaat daarmee al een juridische overeenkomst aan. De meeste overeenkomsten verlopen probleemloos. Echter, bij belangrijke beslissingen kan het soms verstandig zijn juridisch advies in te winnen. 

Het doel van de Rechtswinkel

Wanneer u wilt weten wat uw juridische rechten, plichten en mogelijkheden zijn dan kunt u bij ons gratis juridisch advies inwinnen. Bij de Rechtswinkel geven universitaire rechtenstudenten, juristen in spé, gratis juridisch advies op vrijwillige basis. De medewerkers van de Rechtswinkel vinden dat iedereen recht heeft om advies in te winnen over zijn juridische positie, ongeacht zijn of haar financiële middelen. 

Spreekuren

Wanneer u informatie wilt inwinnen over uw juridische positie dan kunt u langskomen bij één van onze spreekuren. De Rechtswinkel  heeft spreekuren op drie verschillende locaties: Middelharnis, Oude-Tonge en Numansdorp. Voor het rooster en de tijden van de spreekuren verwijzen wij u naar de pagina 'Spreekuren'. 

Donaties & Vrijwilligers

De Rechtswinkel is afhankelijk van giften. Een vrijwillige bijdrage aan de middelen van de stichting wordt gewaardeerd. Ons rekeningnummer is:

NL 02 RABO 0115 1741 33 t.n.v. Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom. Stuur ons een mail op info@rechtswinkelgo.nl!

Vindt u het interessant om meer te weten te komen over verschillende juridische onderwerpen? Kijk dan eens op de pagina 'Juridische blogs'. Onze medewerkers geven u regelmatig informatie over een relevant juridisch onderwerp!