Rechtswinkel Goeree-Overflakkee
Locaties in Middelharnis, Oude-Tonge & Numansdorp

Sponsoren Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is voor een groot deel afhankelijk van giften. Daarnaast is zij de trotse samenwerkingspartner van een aantal zeer bekwame sponsoren. Klikt u gerust eens op één van de onderstaande logo's om de website van de betreffende sponsor te bezoeken.Heeft u ook interesse om onze sponsor te worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@rechtswinkelgo.nl. 

Ook eenmalige bijdrages zijn welkom, ons rekeningnummer is: NL 02 RABO 0115 1741 33 t.n.v. Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is aangesloten bij www.eersterechtshulp.nl.

Eersterechtshulp.nl is in 2012 opgericht met de doelstelling iedereen de mogelijkheid te bieden gratis een advocaat, mediator of bewindvoerder te raadplegen.

Bedrijven of particulieren die ten onrechte een verkeersboete hebben ontvangen kunnen op de website van Eersterechtshulp.nl daartegen gratis in bezwaar gaan. Daarnaast biedt Eersterechtshulp.nl personen die ten onrechte in voorlopige hechtenis hebben verbleven op een politiebureau en/of huis van bewaring de mogelijkheid om gratis een schadevergoeding aan te vragen ter compensatie. Alleen voor het opstellen van een verzetschrift tegen een strafbeschikking wordt (om de kosten te dekken) €10 in rekening gebracht.

Inmiddels is Eersterechtshulp.nl uitgegroeid tot één van de grootste juridische hulpplatforms van Nederland. Met dank aan vrijwilligers (waaronder oud-rechters), (pro deo) advocaten, mediators, bewindvoerders, rechtswinkels en online samenwerkingspartners kan alle hulp gratis of (in geval van verzet tegen een strafbeschikking) voor een kostendekkende prijs worden aangeboden.

Mocht Rechtswinkel Goeree-Overflakkee u onverhoopt niet verder kunnen helpen, dan raden wij u aan om de website van Eersterechtshulp.nl te bezoeken voor meer informatie en (gratis) juridische ondersteuning.