Bestuur 2023-2024

“Mijn naam is Neneh Umu Jalloh, ik ben 20 jaar en woon in Nieuwerkerk. Het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is dit collegejaar aangevangen. Momenteel volg ik de minor Dood en Letsel met de focus op het vergoeden, vergelden en voorkomen daarvan. Het rechtsgebied dat tot nu toe de meeste interesse bij mij heeft gewekt is het strafrecht. Ik ben in december 2022 bij de Rechtswinkel begonnen om praktijkervaring op te doen en een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij. Dit collegejaar mag ik de functie van voorzitter

vervullen.”


Neneh Umu Jalloh

“Mijn naam is Sophie de Knegt, ik ben 21 jaar en woon in Oude-Tonge. Ik studeer aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zit in het derde en laatste leerjaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik volg momenteel de minor Recht en Gezondheidszorg. Indien deze minor mij aanspreekt, zal ik de master Gezondheidsrecht gaan volgen. Daarnaast werk ik twee dagen per week bij een rechtsbijstandverzekeraar. Dit collegejaar zal ik bij de Rechtswinkel de bestuursfunctie secretaris uitvoeren.”


Sophie de Knegt

“Mijn naam is Annelijn Koert en ik ben 26 jaar oud. Dit collegejaar ben ik begonnen aan het derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam bij de Rechtswinkel op Goeree-Overflakkee. Het recht is iets waar we elke dag mee te maken hebben, daarom vind ik het zo belangrijk dat het recht voor iedereen toegankelijk is. Als medewerker van de Rechtswinkel vind ik het fijn om met mijn kennis mensen te helpen. Verder helpt de ervaring die ik opdoe bij de Rechtswinkel mij ook om mijn studie beter te begrijpen en is het erg leerzaam om de studiestof toe te kunnen passen in de praktijk.”


Annelijn Koert

“Mijn naam is Noa Bezemer, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Oud-Beijerland. Ik zal aankomend jaar de functie van algemeen bestuurslid vervullen en daarnaast zal ik spreekuren draaien. Ik ben momenteel bezig met mijn laatste jaar Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben bij de Rechtswinkel begonnen, omdat ik mijn kennis graag wil toepassen in de praktijk en daarmee mensen verder wil helpen met hun juridische problemen. Mijn interesse ligt vooral bij het bestuursrecht.”


Noa Bezemer