Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is voor een groot deel afhankelijk van giften. Daarnaast is zij de trotse samenwerkingspartner van een aantal zeer bekwame sponsoren. Op deze pagina kunt u informatie vinden over de sponsoren met daarbij een directe link naar hun website.


Sponsoren Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

VLDW Advocaten


VLDW Advocaten is gevestigd in Goes, maar biedt ook de mogelijkheid om af te spreken op locatie in Middelharnis. Dit is een middelgroot advocatenkantoor dat haar diensten aanbied aan het MKB en particulieren. Ze zijn gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld het arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en huurrecht. Daarnaast verleent het kantoor gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Den Hollander Advocaten


Den Hollander Advocaten is een nuchter advocatenkantoor dat gevestigd is in Middelharnis. Het kantoor bestaat al sinds 1934. Het bedrijf vindt zijn wortels in de agrarische sector, maar heeft ook specialisten op tal van andere rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld ondernemingsrecht, bestuursrecht en goederenrecht.

Abbo van Tricht Advocaten


Abbo van Tricht Advocaten wordt geleid door advocaten Tertius Abbo en Rik van Tricht. Het kantoor is gevestigd in Middelharnis. Advocaten Abbo en Van Tricht staan zowel zakelijke als particuliere cliënten bij met hun uiteenlopende expertise. Het advocatenkantoor biedt bijvoorbeeld diensten aan met betrekking tot het familierecht, burenrecht en contractenrecht. Abbo van Tricht Advocaten werkt ook met gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).


Advocatenkantoor Zeeland


Advocatenkantoor Zeeland is een veelzijdig kantoor dat gevestigd is in Goes. Gekenmerkt door een positieve en constructieve houding, kunt u ervan op aan dat u bij het advocatenkantoor wordt bijgestaan door een advocaat die kennis van zaken heeft. Bij Advocatenkantoor Zeeland kunt u terecht met uw zaken over onder andere het strafrecht, belastingrecht en erfrecht. Het kantoor werkt ook met gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Fulfilment Station


De Rechtswinkel wordt niet alleen gesponsord door advocatenkantoren. Ze is ook trotse partner van Fulfilment Station. Dit is een fulfilment-partner gevestigd in Middelharnis. Het bedrijf neemt het hele proces van goederenontvangst tot verzending naar klanten uit handen. Daarnaast bieden ze een online portaal, waarin orders en voorraad bijgehouden kan worden.