Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee is voor een groot deel afhankelijk van giften. Daarnaast is zij de trotse samenwerkingspartner van een aantal zeer bekwame sponsoren. Op deze pagina kunt u informatie vinden over de sponsoren met daarbij een directe link naar hun website.


Sponsoren Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

VLDW Advocaten


VLDW Advocaten is gevestigd in Goes, maar biedt ook de mogelijkheid om af te spreken op locatie in Middelharnis. Dit is een middelgroot advocatenkantoor dat haar diensten aanbied aan het MKB en particulieren. Ze zijn gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld het arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en huurrecht. Daarnaast verleent het kantoor gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Den Hollander Advocaten


Den Hollander Advocaten is een nuchter advocatenkantoor dat gevestigd is in Middelharnis. Het kantoor bestaat al sinds 1934. Het bedrijf vindt zijn wortels in de agrarische sector, maar heeft ook specialisten op tal van andere rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld ondernemingsrecht, bestuursrecht en goederenrecht.

Abbo van Tricht Advocaten


Abbo van Tricht Advocaten wordt geleid door advocaten Tertius Abbo en Rik van Tricht. Het kantoor is gevestigd in Middelharnis. Advocaten Abbo en Van Tricht staan zowel zakelijke als particuliere cliënten bij met hun uiteenlopende expertise. Het advocatenkantoor biedt bijvoorbeeld diensten aan met betrekking tot het familierecht, burenrecht en contractenrecht. Abbo van Tricht Advocaten werkt ook met gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).


Advocatenkantoor Zeeland


Advocatenkantoor Zeeland is een veelzijdig kantoor dat gevestigd is in Goes. Gekenmerkt door een positieve en constructieve houding, kunt u ervan op aan dat u bij het advocatenkantoor wordt bijgestaan door een advocaat die kennis van zaken heeft. Bij Advocatenkantoor Zeeland kunt u terecht met uw zaken over onder andere het strafrecht, belastingrecht en erfrecht. Het kantoor werkt ook met gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

SluisWest Advocaten


SluisWest Advocaten levert met een focus op het bestuursrecht en omgevingsrecht juridisch maatwerk, op hoogwaardige en tegelijkertijd praktische en persoonlijke wijze. Deze landelijke bestuursrechtpraktijk is gevestigd in Rotterdam. Het team van SluisWest heeft ruim 20 jaar ervaring en is daardoor sterk op de inhoud. Naast strategisch adviseren, wordt er indien nodig ook geprocedeerd.  

M Advocatuur


M Advocatuur behandelt al jarenlang letselschadezaken. Bij het bezoekadres in Middelharnis is Felix den Ouden uw advocaat. Het hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. M Advocatuur biedt hulp bij onder andere verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en sportongevallen. Dit kantoor neemt de afhandeling van de schadeclaim volledig uit handen, waardoor de cliënt zich zo veel mogelijk kan richten op herstel.